Julgransplundring 2013 1

Om oss

Reumatikerföreningen i Borås har funnits sedan mitten av sjuttiotalet. Föreningen är mycket aktiv och består av 500 medlemmar i olika åldrar. Föreningen har ett rikt utbud av olika aktiviteter att erbjuda sina medlemmar varje år. En kanslist är anställd på halvtid resten består av ideella krafter.

Reumatikerföreningen vill vara en förening med god gemenskap och det är något som vi prioriterar högt. Vi vill att alla våra medlemmar ska känna sig trygga hos oss och att vi kan söka stöd och hjälp hos varandra.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Bli medlem! Vad får du?

Hos oss får du träffa personer med samma sjukdom och möjlighet att delta i våra aktiviteter, samt information om diagnos och sjukdom.
Bli aktiv med oss!

Vill du träna har vi bassängträning i 34 gradigt vatten, Qi gong, yoga och linedance. Vi anordnar resor vår och höst, utan stress!
Hur gör jag för att bli medlem? Klicka här

Föreningen har ca 500 medlemmar.

Vi arbetar för att
- förbättra situationen för reumatiker genom att påverka beslutsfattare, när det gäller sjukvård och rehabilitering.

- våra medlemmar skall träffas och umgås under gemytliga former.

Reumatikerförbundet i rörelse som var 2008-års stora temasatsning fortsätter även i år. Syftet med året var att höja kvalitén och bredda utbudet av motion och träning inom Reumatikerförbundet, samt att sprida kunskapen om att anpassad träning är bra för reumatiker.

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!